Dětská rehabilitace

Kompozice je založena na horizontální linii zděné stavby s výrazným prosklením jižní fasády. Tato fasáda obsahuje hlavní místnosti, tedy ordinace a další pracoviště fyzioterapie. Střední podélnou osu tvoří komunikace, která zároveň tvoří čekárnu.

Severní trakt je účelový (technické zázemí, sklady atd.). Výjimku tvoří ordinace psychiatra zcela na západě, která je však součástí vstupu do objektu a je logicky částečně mimo provoz fyzioterapie.

Na horizontálně komponovaném, těžkém piedestalu stojí lehká krabička s dvěma byty pro zaměstnance fyzioterapie.

Subtilní dřevostavba je ještě více odlehčena horizontálami střech nad parkováním a terasou.

Novinky
Infocentrum Roudnice nad Labem
12. březen 2019

Přestavba masny na turistické infocentrum

Více
Revitalizace centra Pece pod Sněžkou
12. březen 2019

Bulvár na místo parkoviště a točny autobusů.

Více
Územní studie veřejných prostranství Roudnice nad Labem
11. březen 2019

Řešíme zadaná veřejná prostranství ve městě Roudnice nad Labem a...

Více